flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей 2018

30 жовтня 2018, 15:28

 30 жовтня  2018 року  в Саратському районному суді Одеської області проведено День відкритих дверей. Цього разу були запрошені учні 5 класу Саратської заг альноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів та їх класний керівник Аврамова Т.А..

 Діти ознайомились із специфікою та основними напрямками роботи суду та працівників судової системи України, була проведена екскурсія по приміщенням суду: канцелярії суду, архіву, приміщення для конвою, зали судових засідань.

 

 Дітям продемонстровано особливості проведення судових засідань в режимі відеоконференцзв'язку.

 

 Крім того, заступником керівника апарату суду Ляшенко М.М., головним спеціалістом суду Мельник Е.В. та судовим розпорядником Сливка І.І., з метою профілактики і попередження злочинів та правопорушень серед школярів з дітьми проведена «Правова квест-гра».   

 

 Приємно здивували знання дітей. На всі питання про правову поведінку та необхідність її дотримання, кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх були надані правильні відповіді.

 

 Школярі залишилися задоволеними проведеним заходом та побажали зустрітися ще у наступному році. А ми натомість побажали їм зростати добропорядними та законослухняними громадянами.